Denne hjemmeside bruger cookies

Vi benytter cookies for at tilpasse vores indhold og annoncer, give dig adgang til sociale mediefunktioner og analysere trafikmønstre på vores hjemmeside. Vi deler også data om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, reklame og analyse. Disse partnere kan kombinere de oplysninger, du har delt med dem, med andre data, de har indsamlet fra din anvendelse af deres tjenester.

Nødvendig

Præferencer

Statistik

Marketing

Hero billede
Total Gulvservice

Din lokale gulvafslibnings ekspert i Esbjerg

Vi tilbyder afslibning af alle typer trægulve

Gulvafslibning

Vi er din pålidelige samarbejdspartner, der kan håndtere enhver form for træafslibning eller løse mindre gulvproblemer - uanset om det drejer sig om større eller mindre opgaver!

Vores team står altid klar til at foretage en grundig opmåling og give dig et uforpligtende tilbud på afslibning af alle slags trægulve.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en førsteklasses service og er eksperter i at sikre, at dit nye gulv opfylder dine præcise krav til elegance, design, slidstyrke og funktionalitet.

Lad os bevise vores ekspertise og omsætte dine ønsker og drømme til virkelighed. Vi tror på, at kun fantasien sætter begrænsninger.

Kontakt Gulvafslibning Esbjerg

Torben har været besøg i vores sommerhus fra 1991. En professionel slibning og behandling af vores fyrretræsgulve har betydet, at vi har fået "nye" flotte gulve. Vi er 110 % tilfredse, så vi anbefaler meget gerne Torben Gregersen.

Lene og Per Faester
Google Anmeldelser
Vi ringer dig op!
Udfyld blot dine informationer, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Stadig i tvivl? Få et uforpligtende tilbud!

Er du på udkig efter kvalitetsgulve, der imødekommer dine specifikke behov? Ønsker du et gulv, der både udstråler elegance, er slidstærkt og opfylder dine funktionelle krav? Total Gulvservice er her for at levere præcis det

Som førende aktør inden for gulvservice er vi dedikerede til at tilbyde dig den bedst mulige løsning. Vores erfarne og dygtige team er specialiseret i at skabe gulve, der matcher dine præferencer og stil. Fra klassiske og tidløse designs til moderne og innovative løsninger - vi har ekspertisen til at gøre din vision til virkelighed.

Uanset om du har brug for gulvrenovering, afslibning eller installation af helt nye gulve, er Total Gulvservice dit pålidelige valg. Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet og anvender de nyeste teknikker for at sikre et holdbart og smukt resultat.

Tag det første skridt mod dit drømmegulv i dag. Kontakt Total Gulvservice og få dit uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os direkte på tlf. 28 11 55 80, eller få os til at ringe dig op, ved at udfylde formularen på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig og samarbejde med dig i fremtiden!

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld dit navn og telefonnummer, og så ringer vi dig op hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud.